Skip to main content
Allt

Välkommen till Pawpalace – din djurvänliga butik online

By 2023-03-18No Comments

Pawpalace är en butik som är till för alla djurälskare där ute. Oavsett om du har en katt, en hund eller någon annan sorts husdjur, kan du hitta allt du behöver här för att ta hand om dem på bästa sätt.

Vi har ett brett utbud av djurtillbehör och djurprodukter som kommer att hjälpa dig att skapa en trygg och bekväm miljö för dina husdjur.

Ett brett sortiment av produkter för alla husdjur

Vi förstår att varje husdjur är unikt, och därför har vi skapat en butik som har allt du behöver för att ta hand om dem. Vårt sortiment inkluderar allt från halsband, koppel, matskålar, foder, mat, burar, bäddar, sängar och borstar för alla typer av husdjur.

Oavsett om du har en hund, katt, kanin, marsvin, iller, mus, råtta, hamster, degu eller chinchilla, kan du hitta de produkterna du behöver för att ta hand om ditt husdjur hos oss.

Säkra och trygga betalningar

När du handlar hos Pawpalace kan du alltid vara säker på att du gör det på ett tryggt och säkert sätt. Vi samarbetar med Klarna för att erbjuda säkra betalningar och alla transaktioner är SSL-krypterade för att säkerställa att dina uppgifter alltid är skyddade.

Snabba leveranser till ditt närmaste ombud

Vi vet hur viktigt det är att få dina varor snabbt när det gäller ditt husdjurs hälsa och välbefinnande. Därför erbjuder vi snabba leveranser via Postnord till ditt närmaste ombud. Om du handlar för mer än 500 kronor bjuder vi dessutom på frakten.

Pawpalace – din djurvänliga butik online

Vi på Pawpalace är stolta över att vara din djurvänliga butik online. Vår butik är till för alla djurälskare där ute som vill ge sina husdjur det bästa möjliga livet. Vi hoppas att du hittar allt du behöver för att ta hand om ditt husdjur på bästa sätt hos oss.