Skip to main content
Allt

Se till att ligga steget före

By 2023-05-29No Comments

BeFa är en leverantör av system för förebyggande underhåll som specialiserar sig på att digitalisera svensk fastighetsförvaltning. Deras uppdrag är att göra fastighetsförvaltning enklare och effektivare genom att tillhandahålla ett innovativt utbud av produkter och tjänster.

BeFa erbjuder ett omfattande utbud av produkter och tjänster för både stora och små företag, allt från verktyg för projektuppföljning online till personliga underhållsplaner för varje kunds individuella behov. Detta gör dem till ett idealiskt val för företag som vill effektivisera sin fastighetsförvaltning digitalt.

BeFas fokus på system för förebyggande underhåll säkerställer att deras kunder kan ha full kontroll över underhållet av sina fastigheter utan att behöva anställa extra personal eller avsätta resurser för reaktiva underhållsuppgifter. Detta hjälper företag att spara både tid och pengar, eftersom de inte behöver reagera reaktivt på problem som redan hade kunnat åtgärdas proaktivt.

BeFa erbjuder en rad lösningar som molnbaserade verktyg för projektrapportering, anpassad inspektionsprogramvara, virtuella verklighetsvisningar och verktyg för tillgångshantering som gör det möjligt för kunderna att hålla reda på alla tillgångar i sin byggnad utan att behöva några fysiska papper. Dessutom erbjuder BeFa också programvara för prediktiv analys som kan hjälpa kunderna att förutse framtida trender inom fastighetsförvaltning för att kunna fatta välgrundade beslut om sina investeringar.

System för förebyggande underhåll

Utöver dessa kärnanbud ger BeFa sina kunder tillgång till ett antal andra användbara funktioner, till exempel fjärråtkomst via mobiltelefoner eller surfplattor, rapportering som kan användas för efterlevnadssyften, användardashboards som gör det möjligt för användarna att övervaka och hantera uppgifter var som helst i världen, automatiserade schemaläggningsverktyg som säkerställer att uppgifterna utförs i tid och att budgetrestriktioner följs, samt avancerade analysverktyg som gör det möjligt att fatta bättre beslut baserat på datadrivna insikter.

Allt detta innebär att BeFas system för förebyggande underhåll ger kunderna allt de behöver i ett omfattande paket – vilket gör att de kan förbli proaktiva när det gäller att ta hand om sina investeringar och samtidigt spara tid och pengar. För att lära dig mer om hur BeFas system för förebyggande underhåll kan hjälpa dig med dina driftsbehov rekommenderar vi att du besöker deras webbplats https://befa.se/ eller bokar en demo idag!