Skip to main content
Allt

Hitta allt ert företag behöver till köket

By 2023-05-11No Comments

Köksbörsen AB är din enda kontaktpunkt för alla dina behov av restaurang- och storköksutrustning. Med över 10 års erfarenhet i branschen är Köksbörsen en etablerad ledare på den svenska marknaden med egen import av förstklassig restaurang- och storköksutrustning från Europa och Asien. Företaget erbjuder ett komplett sortiment av produkter som är skräddarsydda för att uppfylla både design- och budgetkrav för professionella kök. Oavsett om du letar efter en enskild utrustning eller vill utrusta en hel restaurang kan Köksbörsen erbjuda dig den perfekta lösningen.

Företaget har utvecklat en mycket effektiv leveransprocess som gör att de kan förse kunderna med sin nya storköksutrustning i tid. De har gjort stora investeringar i sofistikerade logistiksystem som gör det möjligt för dem att transportera varor snabbt och effektivt över hela Sverige, vilket gör att kunderna får sina nya maskiner inom 48 timmar efter köpet. Dessutom erbjuder Köksbörsen även flexibla betalningsalternativ för kunder som behöver större inköp eller behöver extra tid för att betala sina beställningar.

Köksbörsen strävar efter att erbjuda restaurangmaskiner som tillgodoser varje kunds specifika behov genom att erbjuda ett brett utbud av modeller och storlekar att välja mellan. Deras sortiment omfattar diskmaskiner, ugnar, stekpannor, spisar och grillar, ismaskiner, kylskåp, kylrum och frysar, ventilationssystem samt bufféutrustning som brickor, porslinsställ och uppvärmda displayer. Alla dessa delar tillverkas med hjälp av högkvalitativa material som garanterar att de klarar av slitage utan problem.

Köksbörsen har er restaurangutrustning

Teamet på Köksbörsen är dedikerat till att erbjuda exceptionell service tillsammans med sina produkter. Den kunniga personalen kan hjälpa kunderna att guida dem genom varje steg i köpet av deras nya restaurangmaskiner – från valet av rätt artiklar för deras speciella uppställning hela vägen till installation och installationssupport efter leverans. De arbetar också hårt för att hålla priserna så låga som möjligt genom att endast använda sig av direktleverantörer i stället för dyra mellanhänder – vilket innebär att kunderna får topputrustning till lägre priser än andra återförsäljare.

För dem som vill ha mer än bara maskiner utan behöver hjälp med att utforma en komplett restaurangköksmiljö kan Köksbörsen till och med sköta den uppgiften också! Deras erfarna designers har arbetat med otaliga projekt som sträcker sig från små kaféer till fullständiga restauranger som kräver flera områden som barer, kök och förvaringsutrymmen; oavsett vilken typ av utrymme du behöver utrustas med restaurangmaskiner , kan Köksbörsen få det att hända snabbt, effektivt och inom budgetgränserna!

När det gäller att hitta pålitliga restaurangmaskiner för ditt professionella kök har Köksbörsen täckt dig! Med ett omfattande urval tillgängligt till konkurrenskraftiga priser i kombination med oöverträffad kundservice – du kommer inte att hitta bättre värde någon annanstans! Ta kontakt idag för mer information om hur de kan hjälpa dig att skapa en optimal matlagningsmiljö för ditt företag!