Skip to main content

Om du är ute efter en grill, är det bästa sättet att bestämma temperaturen att testa kolet. Träkol som luktar bensin kan ha blandats med acceleratorvätska, eller så kan det vara komprimerade briketter, som görs genom att blanda koldamm med lim. Du bör också kontrollera askskiktet på kolet innan du lagar mat. Träkol som är täckt med vit ask är idealiskt för grillning. Grillens temperatur kommer inte att påverkas av smaksättning, men köttet blir rökigt och gott.

Träpelletsgrillar ger köttet en rökig smak

En röklåda är ett bra sätt att lägga röksmak till kött. En röklåda kan vara så enkel som en bit aluminiumfolie hopvikt i en påse. Även om pelletsgrillar inte ger den fulla smaken av en vedeldad grill, är de mycket enklare att använda och är mycket billigare än lövved. Dessutom producerar pelletsgrillar inte lika mycket rök som vedeldade grillgrillar, vilket innebär att du kan använda en mängd olika pellets för att ge ditt kött en rökig smak.

Bärbara gasolgrillar

Oavsett om du är en tailgating-entusiast eller bara njuter av en lugn natt hemma, kommer bärbara gasolgrillar att hjälpa dig att laga läckra måltider på språng. De har en mängd olika funktioner för att passa dina behov för matlagning utomhus. Några av dessa bärbara grillar är designade för att efterlikna funktionaliteten hos en traditionell gasolgrill. Vissa av dem kan till och med ha en huva och ytterligare grillytor under huven. För nybörjaren är bärbara gasolgrillar ett bra alternativ.

Kolgrillar

Att köpa en kolgrill behöver inte vara en dyr satsning. Du kan hitta bärbara kolgrillar som Bubba Keg och PK Grill. Dessa grillgrillar är bäst lämpade för dig som gillar grillad mat med en rökig smak, men som inte vill investera i en stor rökgrill. De är enkla att använda och kan enkelt transporteras till olika platser.

Träpelletsgrillar

Om du planerar en cookout snart, överväg att köpa en grill med träpellets. Jämfört med gasolgrillar kräver pelletsgrillar mindre bränsle för att fungera, har inga rörliga delar och är mycket enkla att använda. Du kan njuta av en mängd olika tillagningsmetoder med dessa grillar. Det finns dock några saker du bör veta innan du köper en grill. Fortsätt läsa för att lära dig mer om träpelletsgrillar och fördelarna de erbjuder.

Elektriska grillar

De flesta elektriska grillgrillar kommer med en dropppanna för att fånga upp fett eller fett som droppar från maten under tillagningen. De billigare modellerna kan användas inomhus också, men de mer avancerade modellerna är i allmänhet utformade för användning utomhus. Många modeller är tillräckligt små för att passa på en bänkskiva eller bord. Här är några funktioner som gör elektriska grillgrillar så mångsidiga. Alla typer är bra för utomhusgrillfester, och många kommer med en utökad garanti.