Skip to main content
Allt

Bröllop i lantligt miljö

By 2023-04-17No Comments

När det gäller att hålla ett bröllop i en lantlig miljö finns det inget som är så perfekt som Kanal Magasinet. Denna plats erbjuder ett idylliskt landskap, med frodiga böljande kullar och vidsträckta ängar, vilket ger en unik och romantisk bakgrund för din speciella dag. På fastigheten finns också en magnifik grand herrgård med terrasser som omges av höga träd och frodiga trädgårdar. Perfekt för en ceremoni eller mottagning utomhus.

Utöver det pittoreska landskapet kan Kanal Magasinet skryta med prisbelönta rätter från deras berömda kockteam. Med menyer med lokalt odlade ekologiska produkter, högkvalitativt lokalt kött och skaldjur kan du vara säker på att varje rätt är både hälsosam och utsökt. Den erfarna personalen finns alltid till hands för att hjälpa till att skapa den perfekta menyn för din speciella dag.

Kanal Magasinet erbjuder också en rad aktiviteter för bröllopsgäster i alla åldrar. Från den mysiga bastun i bondgården till ridning längs de närliggande stigarna, har denna plats något för alla att njuta av under ert en gång i livet-firande. De som vill hålla fötterna på jorden kan utforska den omgivande marken som inkluderar fält fulla av vilda blommor och till och med ett zoo med alpackor och getter!

För dem som söker något mer rustikt erbjuder Kanalmagasinet övernattning i charmiga stugor som ligger utspridda på området. Var och en är bekvämt inredd med sängkläder och bekvämligheter så att varje gäst kan njuta av lugnet och tystnaden på landsbygden samtidigt som de har enkel tillgång till alla festligheter.

Oavsett vilken typ av evenemang du planerar – oavsett om det är en intim sammankomst eller en storskalig extravaganza – erbjuder Kanal Magasinet allt du behöver för ett oförglömligt bröllop i en vacker landsbygdsmiljö. Med sina fantastiska omgivningar, sitt utsökta matutbud och sin uppsjö av aktiviteter är det inte konstigt att så många par väljer denna plats för sin speciella dag!