Skip to main content
Allt

Bra Målerifirma i Sollentuna

By 2024-02-06No Comments

De professionella målarna på Kruthare Måleri AB erbjuder sina tjänster inte bara i Täby utan sträcker sig även till Sollentuna och hela Storstockholm. Med lång erfarenhet och skicklighet inom branschen har de blivit en pålitlig partner för både företag och privatpersoner som behöver hjälp med tapetsering och måleriarbeten.

Tapetsering i Täby & Stor Stockholm

Kruthare Måleri AB specialiserar sig på tapetsering och målning i Täby och de omgivande områdena. Oavsett om det är ett mindre projekt eller en omfattande renovering, tar de hand om alla behov när det gäller tapetsering och målning. De erbjuder sina tjänster till bostadsrättsföreningar, hyresgästföreningar, privatpersoner och företagskunder.

Alla typer av tapeter

Målerifirman arbetar med olika typer av tapeter för att möta olika kunders behov. Det inkluderar papperstapeter, vinyltapeter, textiltapeter, fibertapeter samt våtrumstapeter och våtrumsmatta. Kruthare Måleri AB står också till tjänst med professionell färgsättning för att säkerställa att varje tapetseringsprojekt blir visuellt tilltalande och harmoniskt.

Stilspektrum för alla preferenser

Valet av tapetstil är mångfacetterat, och Kruthare Måleri AB vägleder sina kunder genom olika mönster och stilar. Från det gammaldags och romantiska till det grafiska och retro, samt det klassiska blommiga och randiga. För de som gillar en mer ungdomlig touch finns även tapeter med graffiti-motiv.

Färgsättningsexpertis för Tapetsering i Täby

Före själva arbetet med tapetsering erbjuder Kruthare Måleri AB expertis inom färgsättning. Med tusentals tapeter att välja mellan står de vid kundens sida redan vid inspirations- och idéstadiet. Målet är att skapa en helhet där färg och tapet harmonierar för att ge det önskade intrycket.

Varierade stilar och inspiration

I dagens digitala tidsålder finns det obegränsad tillgång till inspiration. Genom att göra en enkel sökning på Google eller Pinterest kan kunderna snabbt hitta olika tapetstilar och mönster som passar deras smak och preferenser.

Kvalitet från Kruthare Måleri AB

Kruthare Måleri AB är inte bara en målerifirma; de är partners i att förvandla visioner till verklighet när det gäller tapetsering och målning. Här är några av de tjänster och områden där de excellerar:

Företag & BRF

För företag och bostadsrättsföreningar erbjuder Kruthare Måleri AB allt från servicemåleri till målning av dörrar, fönster, fasader och totalrenovering av lägenheter. De tar även hand om kontorsanpassningar och säkerställer att varje uppdrag utförs professionellt och effektivt.

Privatkund

För privatpersoner utför Kruthare Måleri AB alla typer av måleriarbeten, både inomhus och utomhus. Från fasadmålning och fönstermålning till tapetsering och våtrumsmålning, erbjuder de skräddarsydda lösningar för att förbättra hemmets estetik och funktionalitet.

Värderingar och Engagemang

Kruthare Måleri AB strävar efter att sätta kunden i fokus. Genom en levande dialog före, under och efter arbetet, ser de till att varje kund är 100% nöjd med det utförda arbetet. De kombinerar traditionell skicklighet med moderna och miljövänliga material för att säkerställa långvarig kundnöjdhet.

Mål för Hållbar Utveckling

För att vara en del av framtiden satsar Kruthare Måleri AB på hållbar utveckling. De använder endast miljövänliga fordon i sin fordonsflotta och ser till att avfall från arbetsplatser hanteras och återvinns enligt höga standarder. Dessutom arbetar de kontinuerligt med att minska sitt klimatavtryck och uppfylla uppsatta klimatmål.

Omdömen och Kundfokus

Kruthare Måleri AB förstår vikten av transparens och kundrecensioner. Genom sitt samarbete med Reco.se, den största recensionssidan för hantverkstjänster i Sverige, låter de sina kunder ge omdömen som publiceras utan redigering. Detta ger blivande kunder en ärlig bild av företagets prestanda och engagemang.

Ansvarsfullt Företagande

För att säkerställa trygghet på arbetsplatser och främja mänskliga rättigheter och hållbar utveckling har Kruthare Måleri AB infört en uppförandekod. Deras fokus på socialt ansvar och miljöansvar skapar en företagskultur där hållbarhet är en grundläggande princip. I slutändan är Kruthare Måleri AB inte bara en målerifirma utan en partner som tar ansvar, levererar hög kvalitet och strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Genom sin breda kompetens och passion för yrket är de redo att ta sig an alla typer av måleriprojekt, stora eller små, i Sollentuna och hela Storstockholm.